Provinciaal Kampioenschap Tijdrijden

Apr 09, 2015

PK Tijdrijden Ruddervoorde

Donderdag ochtend opgestaan met buikloop. Vertrokken naar het pk met de hoop dat het over ging. Voor de rest voelde ik mij niet echt ziek. Een beetje een raar gevoel in de buik maar dat was het dan ook. Heel de dag door ging ik naar de pot maar ik had zin in mijn tijdrit.

Om 16u27 ging ik van start. De start was redelijk, heb al betere gehad. Veel souplesse draaien lukte vandaag niet. Ik reed dus meer op de kracht. Wel kon ik me goed concentreren op mijn bochten werk. In het ingaan van de 2de ronde haalde Femke Verstichelen, die 1min na me startte, me in. Ik kon wat van haar zog genieten en bleef een heel eind op de zelfde afstand hangen. De laatste kilometer perste ik er alles nog uit.

Een goed gevoel had ik er niet echt over, al zeiden ze me dat ik dit goed had gedaan. Meer zat er niet in. Ik eindigde jammer genoeg als laatste. Vandaag vrijdag, heb ik nog steeds buikloop. Ik zit met een bacterie in mijn maag en darmen. Door de buikloop was er dus geen energieopname en dus weinig kracht in de tijdrit. Nu moet ik rusten tot alles weer in orde is. Ik start dus morgen niet in Beerst.Tags:
Category: Wedstrijdverslag