Nieuws

Oct 07, 2015

Beste supporters, 

Na lange tijd kan ik jullie eindelijk wat nieuws geven. Ik ben terug volop aan het trainen en ondervind geen problemen meer. Na vele onderzoeken bleken mijn darmen niet juist meer te werken. Ik nam geen voedingsstoffen meer op. Geen eiwitten, vitamines,.. niets meer. Hierdoor was mijn immuunsysteem erg verzwakt en werd ik voortdurend ziek.  Ik bleek dit al 8 maanden in mij te hebben. Nu ben ik hopelijk er terug volledig door. Ik voel mij in ieder geval veel beter.

Jammer genoeg moet ik jullie ook meedelen dat Lotto Soudal stopt met de opleidingsploeg en jeugdploeg voor vrouwen. Een UCI contract zit er weliswaar door de vele pech niet in. Ik moet dus opzoek naar een nieuwe ploeg. Enkele ploegen namen reeds contact met me op. Hieromtrent hou ik jullie nog op de hoogte in de komende tijd.
Deze winter neem ik vanaf half december deel aan enkele piste meetings. Ik plaats de kalender op de site zodra deze bekend is. Nu wil ik eerst nog wat opbouwen op sterk terug te komen.

Ik wil jullie tot slot ook meedelen dat ik dit jaar weer een eetfestijn geef. Deze gaat door op zondag 6 December 2015. Op het menu staan weer onze zelfgemaakte kroketjes, kipschnitzels, een uitgebreid assortiment groentjes en appelmoes. Er zal ook weer een reuzen tombola zijn en een verrassing voor groot en klein. Allen welkom!!! Verdere info volgt ook binnenkort op de site.
Tot vlug! Sara VerhaestTags:
Category: Berichtje